Sponsors

Dank aan onze sponsors 2019

 

2019 SponsorsBallenkopie

 

De Golfweek van Golfclub Oude Maas en Rhoon Golfcenter is in de Rotterdamse regio het absolute hoogtepunt van het golfseizoen. Dat geldt niet alleen voor de honderden deelnemers aan dit jaarlijkse evenement, maar vooral ook voor alle ondernemingen en bedrijven die in de regio aan de weg willen timmeren.

Behalve voor de leden van Golfclub Oude Maas, staat de Golfweek 2019 open voor de abonnementhouders en zakelijke relaties van Rhoon Golfcenter. Voor het regionale bedrijfsleven is het vooral een unieke kans om hun naam- en productbekendheid te versterken bij een waardevolle en (vaak) moeilijk te bereiken doelgroep. Daarnaast is het voor ondernemers en hun medewerkers een uitgelezen mogelijkheid om hun relatienetwerk te onderhouden en te versterken, en om zelf ook kennis te maken met de fantastische golfsport.

De golfweek wordt voor de 29 ste keer gehouden in de laatste volle week van augustus. De organisatie is in handen van Golfclub Oude Maas in samenwerking met Rhoon Golfcenter. Alle wedstrijden zijn gericht op gezelligheid en vermaak en zijn zodanig ingericht en aangekleed dat alle deelnemers – van ervaren tot en met beginnende golfers – zich volledig kunnen vermaken en uitleven. Om dat mogelijk te maken wordt werkelijk alles uit de kast getrokken. Van prachtige prijzentafels, heerlijke buffetten en diners, hapjes en drankjes in en buiten de baan, tot en met feestelijke paviljoens en stands waar plaatselijke ondernemers zich aan hun (potentiele) publiek kunnen presenteren.

Om zo’n rijk en omvangrijk programma helemaal tot in de puntjes te verzorgen, is samenwerking met het bedrijfsleven onontbeerlijk. Daarom is er een sponsorprogramma ontwikkeld, waarin de principes ‘Maatwerk’ en ‘Voor Wat Hoort Wat’ centraal staan. Ondernemers en organisaties wordt een keur aan mogelijkheden geboden om enerzijds zichzelf, hun diensten en producten onder de aandacht te brengen en anderzijds om samen met hun medewerkers en/of relaties ‘full swing’ aan de Golfweek deel te nemen. Het sponsorprogramma voorziet in een grote variëteit aan mogelijkheden voor kleine, middelgrote en grotere ondernemers om zich enerzijds maximaal te profileren en anderzijds met volle teugen te genieten van een fantastisch evenement dat zij zelf mede mogelijk hebben gemaakt.

Met deze brief hopen wij u enthousiast te maken om als sponsor aan de Golfweek 2019 mee te doen.

Neem gerust contact met ons op

golfweekcie@golfcluboudemaas.nl

Met vriendelijke Groet,

Golfweekcommissie Golfclub Oude Maas