Inschrijven

Instructie en uitleg voor het inschrijven

Voor leden:

  • dit gaat zoals u gewend bent voor de wedstrijden via internet.
    U betaalt meteen bij inschrijving het inschrijfgeld via i-Deal en u kunt ook inschrijven en betalen voor uw

Voor niet-leden van golfclub Oude Maas: KLIK HIER
en klik de maand augustus aan.

of

  • u gaat via golfcluboudemaas.nl naar -LEDEN LOGIN – PROWARE. Men komt dan op de inlogpagina van de leden. Vervolgens klikt men boven in de blauwe balk op ‘wedstrijden–augustus’ en wordt er ingeschreven met NGF nummer, emailadres, telefoonnummer, handicap enzovoort.

De inschrijver ontvangt vervolgens een email met een link die bevestigd moet worden. Bij de bevestiging vult men bij ‘opmerkingen’ eventuele mede speler(s) in en of men een handicart nodig heeft (uitsluitend met een geldige handicart-pas). Hierna volgt betaling met i-Deal.

Gasten en NGF registratie leden :

  • inschrijven op de wedstrijden “GASTEN”.

Abonnementhouders en Businessleden van Rhoongolfcenter:

  • inschrijven op de wedstrijden “RGC”.

Voor iedereen geldt dat de inschrijving pas definitief is nadat de betaling is ontvangen en per email bevestigd. Het lijkt misschien ingewikkeld, maar als je de aanwijzingen volgt, komt het allemaal prima voor elkaar!

Het inschrijfgeld voor leden van golfclub Oude Maas, abonnementhouders en Businessleden van Rhoon Golfcenter bedraagt € 25,-.

Het inschrijfgeld voor niet-leden en NGF registratie bedraagt in totaal € 60,- (€ 25,- inschrijfgeld en € 35,- Greenfee)

Heeft u problemen bij het inschrijven/met i-Deal betalen ? Neem dan contact op met de desbetreffende wedstrijdleider of e-mail adres golfweekcie@golfcluboudemaas.nl